lulubel 2011.07.22. 10:28

Narancsos sonka

Igazából örülhetnék is, mert manapság oly kevesen tartják be- a szerintem fontos- szabályt, miszerint a színeknek márpediglen harmonizálniuk kell egymással.

A póló és a forrónadrág pink árnyalatiért jár egy pirospont (tudom, a pink és a piros nem passzol), és a fehér cipő, kistáska duót is őszintén értékelem, node, kérem: alanyunk nem látja és ismeri föl önnön testének korlátait? Ráadásul a nadrág anyaga a sikítófrászt kiváltó mikroplüss, amit én itthon, takarításhoz, filmnézős fetrengéshez vagyok hajlandó felvenni, már sétáláshoz is cikinek érzem.

Értékelendő faktor még, hogy a bőre színét kiemelte a "ruha" színe, de sajnos a karfiolos, narancsos comb és a véres hurkához hasonló (húúúú, de szeretem, nyamm) derekat is.

Összességében nyilvánvaló, hogy egy Domestosért szaladt csak le és már lohol is vissza felmosni. Más magyarázat erre a viseletre nem létezik.

(le merem fogadni, hogy repedt volt a sarka, de nem volt időm megnézni...picsába)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatrovat.blog.hu/api/trackback/id/tr183088515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása