SJP 2010.06.23. 20:50

Kis melltartó-poszt

Nagyon sok nőnek fogalma sincs arról, milyen és főleg mekkora melltartó való neki. Általában egy kosármérettel kisebbet választanak, ez sajnos elég hülyén néz ki, mert a mellnek kb. csak a harmadára jó, a többi része meg felette hullámzik. Főleg a nagymellűek próbálják erőltetni a túl gyenge tartású, vékony pántos melltartókat, holott egy erős, jó tartású darab nemcsak hogy jó tartást ad és tehermenetsíti a felőtestet, de sokkal szebb alakot kölcsönöz és bizony le is faraghat pár kilót az ember lányáról, mivel felemeli a mellet és ettől hosszabbnak, karcsúbbnak tűnik a felsőtest.

Mai alanyunk egyrészt nincs tisztában azzal, hogy a jó melltartó nem kap fel hátul, hanem a melltartó első részével egy vonalban kell lennie, másrészt fogalma sincs arról hogy egy ciklámen tophoz nem fekete melltartót kell felvenni. Az egyébént is szedett vedett, sebtében, trehányul összeválogatott ruhadarabjai és kiegészítői mellett ez volt az, ami leginkább szemet szúrt. Érezte ő, hogy valami nincs rendjén, mert próbálta felfele húzogatni a melltartó hátsó részét, sikertelenül. Valószínűleg csak lazítani kellett volna egy csöppet a pánton és máris a top jótékony takarásába került volna az, ami itt kiveri a szemet. Ezt egy szóval úgy nevezzük, hogy közönséges.

Elég, ha egy pillantást vetünk az összképre, és máris felmerül a nagy kérdés, miszerint ez a lány sötétben öltözött? A csíkos pulcsi/kardigán és az ezüst táska szerinte vajon a toalettjének melyik darabjához illik? Ráadásul nyugodtan vehetett volna egy számmal nagyobb topot, vagy egy hagymaaljú felsőt, ami ápol és eltakar, mert legalább a háta tájékán lévő hurkákat illene palástolni. És egy egyenes szárú farmer is jót tett volna az összképnek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divatrovat.blog.hu/api/trackback/id/tr532104900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása